carles cerdà

DOS POMETES TÉ EL POMER…

In RELIGIÓ I POLÍTICA, SOCIETAT on Abril 11, 2012 at 8:35 pm

Si se suman dos manzanas, pues dan dos manzanas. Y si se suman una manzana y una pera, nunca pueden dar dos manzanas, porque es que son componentes distintos. Hombre y mujer es una cosa, que es el matrimonio, y dos hombres o dos mujeres serán otra cosa distinta” Ana BOTELLA, 2004. Filòsofa fruitera. Esposa d’ÉL.

 

Tornem amb l’Església. Sempre és notícia. Importants manifestacions les del cardenal Carlo Maria Martini, arquebisbe emèrit de Milà. figura de gran prestigi entre els catòlics progressistes d’ Itàlia. Encara que defén  la primacia de la família tradicional, el cardenal creu que no s’han de marginar altre tipus d’unions. S’ha mostrat partidari fins i tot a reconéixer jurídicament les parelles homosexuals. No és la primera volta que un prelat italià defén aquestes posicions.En febrer passat, Paolo Urso, bisbe de Ragusa,insistí en la necessitat de reconéixer aquestes parelles. Tornem a monsenyor Carlo Martini.Acaba de publicar un llibre, “Credere e conoscere”, on parla obertament  amb un cirurgià catòlic, de temes lligats a la vida, la sexualitat i la fe. Martini s’ha mostrat partidari de l’ús del condó en certes ocasions i ha críticat la Congregació per a la Doctrina de la Fe per les seues tesis al voltant de la reproducció assistida.Ha afirmat també que els malalts terminals tenen dret a interrompre les cures pal.liatives que els mantenen amb vida. Sectors pròxims a Ratzinger el consideren “un antipapa”.Sobre les parelles homosexuals,Martini afirma que, tot i que no són matrimonis, per a ell, “no és just expressar cap discriminació cap a aquests tipus d’unions.”.L’arquebisbe de Viena, cardenal Christoph Schörborn, ha avalat la presència d’un gay catòlic amb parella en un consell parroquial. Mentre aquestes veus s’alcen en defensa de la dignitat dels homosexuals i el respecte a les parelles gays, ja sabeu quina és la postura homofòbica predominant de l’Església.

L’homòfob  Juan Antonio Reig, bisbe d’ Alcalà de Henares, aprofità la missa del diumenge, que  emet la 2(¡) per arremetre contra l’homosexualitat, una autèntica obsessió del nostre prelat. Reig és fruit de la terra, estigué de bisbe a Sogorb-Castelló, i com dirien al seu poble “és més animal que un haca”. Aquells que “piensan ya desde niños que tienen atracción por las personas de su mismo sexo –per culpa, afegeix- de tantas ideologías que acaban por no orientar bien lo que es la sexualidad humana.” “Y a veces, por comprobarlo se corrompen  y se prostituyen o van a clubes de hombres nocturnos.Os aseguro que encuentran el infierno.”  “Ideologies que no orienten com ell vol“, “se corrompen,” “se prostituyen”  “van a clubes de hombres nocturnos” “encuentran el infierno“. Les seues bajanades sí que són infernals, diabòliques i molt i molt integristes. Reig diu que alguns d’aquests xiquets suposadament atrets per l’homosexualitat  han estat víctimes d’abusos per les seues pròpies famílies.O que entre les unions lliures hi ha un índex més alt de separacions que en els matrimonis que han passat per la vicaria.  En perfecta coherència amb el que expressa, permet que la diòcesi que presideix financie la vivenda a un capellà condemnat per haver abusat sexualment d’una xiqueta durant quasi una dècada Es tracta de José Martín de la Peña, per  a qui l’Audiència Provincial de Madrid dictà una pena de 10 anys de presó i 8 d’inhabilitació, ratificada en 2005 pel Tribunal Suprem, i que actual compleix la pena en règim obert. Colla de fariseus!

DOS MANZANAS

Un altre bisbe de la terra (Utiel? Requena? ) , el cardenal Cañizares, en una ordenació de capellans pel ritu preconciliar! Quin espectacle!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: