carles cerdà

Els nostres mitjans de comunicació

TV3 EN DIRECTE(01-04-2011)

Supose que ja ho sabeu. De tota manera, per si hagués algun despistat, us recorde que podem seguir TV3 en directe a través del seu web. Cliqueu ací i hi accedireu. Si connecteu  el vostre portàtil a la vostra super televisió de pantalla plana de 32 polzades Full HD, amb un cable que podeu trobar a qualsevol botiga especialitzada, podreu veure la nostra cadena preferida a tamany normal. La major part dels programes, perquè altres, per motius legals, no es poden emetre per Internet.Ja sé que és complicat, però per culpa de “Nuestro Amado Líder”, no podem fer altra cosa. Persegueix TV3  però permet -ell,que presumeix de ser tan catòlic (sepulcre blanquejat!), que no dubta a besar l’anell de tot bisbe, arquebisbe o cardenal que se li pose a l’abast- l’emissió de  teles il.legals que emeten porno, tarot, cartomància…¿Pot haver-hi més cinisme? Jo crec que ha perdut la xaveta, si jutgem pel to messiànic amb què parla o com menysprea els periodistes i els rivals polítics. Disfrutarem sentint-lo si trau majoria absoluta. Els valencians no donem, pel moment, per a més.

LA VIDA,EN CLAU RADIOFÒNICA

Heus ací com podria ser la vida quotidiana viscuda en clau radiòfonica. Consulteu el web http://www.locosporlaradio.com. La dirigeix Juanma Ortega. No, no és l’humorista, sinó el periodista esportiu de la SER.

NO TOTS S’ESTIMEN CAMPS.CANAL 9,EN CANVI,L’ADORA(11-04-2011)

Felicitats a l’autor del vídeo. Ha sabut arribar, diguem-ne, el “rovell de l’ou” del problema. I put que fa feredat.

Camps i Berlanga units en un mateix vídeo. Ningú no negarà que a Ontinyent tenen enginy. I sentit de l’humor. Però això de la policia prenent  nota dels DNI dels assistents a la concentració  no té gens de gràcia. No són maneres.

 

ES POT DIR MÉS ALT, PERÒ NO MÉS CLAR(25-04-2011)

Per correu electrònic m’ha arribat l’àudio. Després he localitzat el vídeo, que algú ha pujat a Youtube. El periodista Jordi Basté, obri l’informatiu matinal de RAC 1, comentant la intolerable persecució que  la Generalitat Valenciana,amb el seu president, Francisco Camps, al front, mantenen cap a Tv3, amb multes, tancaments de repetidors, etc. Basté recull molt el bé el fàstic que gran part de la societat valenciana sent cap a actituds tan inquisitorials i inadmissibles. Era el 24 de febrer de 2011.

ÉS NECESSARI(15-04-2011)

 

 

ATENCIÓ, BURJASSOT, TENIM PROBLEMES TÈCNICS [2010]

CANAL 9 TÉ “PROBLEMES TÈCNICS”

%d bloggers like this: